Dermaplaning

Wat is Dermaplaning?

Door middel van een steriel chirurgisch mesje verwijderen we donshaartjes, dode huidcellen en vuil. Het is een soort exfoliating van de huid. Het verwijderen van de dode huidcellen en donsharen zorgt niet alleen voor egalisatie en verheldering van de huid, het bevordert ook de aanmaak van collageen en elastine, ideaal in combinatie met de LED therapie! Dit alles geeft de huid weer een echte “glow”. Maar misschien wel het allerbelangrijkste voordeel van deze behandeling is het feit dat de werkstoffen beter opgenomen worden. Je producten voor thuisgebruik zullen ook veel beter hun werking kunnen doen, een dubbele win dus! 

Komen de donshaartjes dikker / donkerder terug?

Ik denk dat dit de meest gestelde vraag is en het juiste antwoord is NEE!

De donshaartjes die verwijdert worden komen na de behandeling gewoon op dezelfde manier terug. Ook de kleur en dikte van de haar is nadien net hetzelfde. Dit omdat er niets aan de structuur van de haarzakjes verandert. Soms lijkt het alsof ze donkerder terugkomen. Maar dit is omdat de soms wat grauwere huid na de behandeling lichter / helderder is geworden.

Je kan de behandeling als supplement toevoegen aan een bestaande verzorging van Diego Dalla Palma Professional of kies voor een Silk Glow Dermaplaning.

Maak een afspraak

Wil je deze behandeling laten uitvoeren? Maak dan snel een afspraak met The Skin Line!

Winkelwagen
Scroll naar boven
× Hoe kan ik je helpen?