Voetreflex massage

Wat is voetreflex massage? | €60

Voetreflex massage is een techniek waarbij druk wordt uitgeoefend op de reflexzones en punten van de voeten. Drukpunten in de voet staan in verbinding met organen en systemen in ons hele lichaam. Er worden zenuwimpulsen opgewekt naar het desbetreffende orgaan waardoor dat orgaan in evenwicht wordt gebracht. Deze natuurlijke geneeswijze is populair geworden door zijn eenvoud en zijn effectiviteit om lichaam en geest te laten herstellen zonder medicijnen. De massages zorgen weer voor een balans, vaak is door spanning en stress onze natuurlijke balans verstoord. Na een voetreflexbehandeling komen we weer terug in onze natuurlijke balans van ons goed en gezond voelen.

Wat doet voetreflexzonetherapie?

De reflexoloog geneest niet, dat doet het lichaam zelf! Door op de reflexzones te masseren wordt het zelfgenezend vermogen van het lichaam in werking gebracht.
Daardoor gebeuren er verschillende dingen zoals:

  • de doorbloeding in het lichaam wordt bevorderd (voedend)
  • de afvalstoffen worden beter meegenomen en opgeruimd (ontgifting)
  • zuurstof- en voedingsstofvoorziening wordt bevorderd
  • zenuw- en hormoonfuncties verbeteren
  • blokkades worden opgeruimd, energie kan weer stromen de weerstand wordt verhoogd
  • ontspanning en rust worden bevorderd in lichaam en geest.

De doorbloeding verbeterd en daardoor kunnen afvalstoffen dus beter worden afgevoerd en voedingsstoffen worden opgenomen. Hierdoor gaan ook spieren weer beter functioneren en kunnen klachten van stijfheid e.d. verdwijnen. Ook organen zijn beter doorbloed en kunnen daardoor beter functioneren, waardoor ook andere klachten kunnen verdwijnen dan wel verminderen. Doordat alles verbetert wordt ook het afweersysteem van het lichaam verhoogt en kun je beter tegen stress, emotionele problemen en andere indringers (zoals bacteriën en virussen). De duur van deze behandeling is +/- 45 min.

Maak een afspraak

Wil je deze behandeling laten uitvoeren? Maak dan snel een afspraak met The Skin Line!

Winkelwagen
Scroll naar boven
× Hoe kan ik je helpen?